Summer Dive

Waan je op het strand van Mallorca in de Summer Dive, waar de beste oude en nieuwe tropische hits gedraaid worden. Lekker dansen en schudden met je voeten in het zand en een cocktail in je hand!

   Bestel nu een ticket

SUMMER DIVE | Artiesten


DJ Bart

Een lokale DJ met passie voor zomerse hits! Als je dan werkelijk je ogen dicht doet, heb je het gevoel dat je op vakantie bent! Maar wel snel je ogen open doen, anders mis je al dat gefeest!


 

 

Feest DJ Harry

FeestDJ Harry maakte zijn school niet af. Na oneindige discussies met zijn leraar Nederlands bleef hij Feest met een hoofdletter F schrijven! Na dit besluit stortte Feest DJ Harry zich volledig op een toekomst als DJ! Na een korte carrière met duo Players & Wasted werd al snel menig DJ booth te klein voor deze energieke stuiterbal. De Focus zou en moest volledig op Feest!

 


SUMMER DIVE | CocktailbarMojito

De meest populaire cocktail van de laatste jaren: de Mojito. Heerlijk frisse klassieker.Cosmopolitan

Met een wereldberoemd boegbeeld als Carry Bradshaw (van Sex and the City) is de Cosmopolitan misschien wel de meest geliefde en bekende damescocktail.Strawberry Daiquri

Deze (Frozen) Strawberry Daiquri is een heerlijke, fruitige variant op de klassieke Daiquiri. De ijskoude combinatie van limoen en aardbeien is onoverwinnelijk.Sex on the Beach

Sex on the Beach is als zomerse cocktail populair bij veel vrouwen. Het klassieke cocktailrecept van de Sex on Beach staat op menig cocktailkaart beschreven met vodka, peach likeur, sinaasappelsap en cranberry juice.


EEN LEKKERE SUMMERMIX! OM IN DE STEMMING TE KOMEN: